Hemstädning i Falkenberg

Tala om för oss vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter det. Allt dokumenteras i städbeskrivningen så att det är enkelt att följa samma rutiner. Vi kommer gärna med förslag. Första städtillfället kan i vissa fall ta längre tid.

 

Vi kommer gemensamt överens om vilken dag i veckan städningen ska utföras. Det är svårt för oss att sätta exakt tid då personalen ska vara på plats, ni får veta om det blir på förmiddag eller eftermiddag. Tips är att ni gör som de flesta av våra kunder, lämnar en nyckel så ni inte behöver passa på oss. Om nyckel tillhandahålls oss så kan du lita på vår säkra nyckelhantering.

 

Vi använder oss av utvalda golvmoppar som är anpassade och bäst för hemstädning.

 

Vi tror på kommunikation och nära kundkontakt, därför kommer ni som kund och vår personal som städar hemma hos er ha varandras telefonnummer för att kunna bygga en bra kontakt. 

 

SÅ BLIR DU KUND

Mejla eller ring oss så får du ett cirkapris. Efter det kommer vi på ett hembesök för att kunna fastställa ett fast pris. Du betalar per städtillfälle där moms, framkörning och material inkluderas. Vi jobbar i Varberg, Falkenberg och Halmstad

 

Ring oss på 0346- 82600 eller skicka e-post på info@fbg-stadab.se om du vill veta mer.

 

Välkommen till STÄDAB!

 

Kontakta oss för ett prisförslag